899 maserati blue

2011.01.26. 15:19

Na végre megkékült, 3 hónapig elhúzódott, nem lett különösen szép sem, de adott pénzért ezt kapja az ember... Vigasztal hogy aki nem szakszemmel nézi és a hibákat keresi az nem veszi észre hogy csúnya pár helyen, eddig mindenkinek tetszett aki látta élőben, ez a szín (Fiat színskálából a 899 maserati blue) elég szépet mutat rajta. Egy hétig csiszolgattam az alját mire mindenhonnan sikerült fémig eltűntetni a régi alvázvédő maradékát, utána nitrós ronggyal áttröltem és egy napos kocsi alatti fóliasátorban való higítógőzös egészségterápia után egész jól sikerült mindenhol alaposan kifújni alvázvédővel. ehhez ki kellett szedni az első-hátsó futóművet, na az nem volt egyszerű művelet, és még egyszer neki kell majd feszülni amikoris belekerül majd a poliuretán szilentszett és fellesz újítva az összes futóműalkatrész is. Ha már kinnvolt a hátsó híd, lekötöttem róla a difiolajhűtőt és annak a szivattyúját, a csonkjait meg összekötöttem egy darab gumicsővel, utánaolvastam tök fölösleges az egész berendezés, csak bonyolítja a dolgokat. Vettem diegoban kétféle szigetelő lapot, egyik hővisszaverős a másik pedig vastagabb hangszigetelő, ebből lesz szépen formára vágva a tűzfal és az utastér aljának szigetelése.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

 

Trackback address for this post::

https://borsa.blog.hu/api/trackback/id/tr602615511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása