lakatolódás

2010.09.14. 18:56

Átkerült Üllőre a performancekipufogo.hu csapat műhelyébe az sx, róluk annyit kell tudni hogyha valakinek 200sx témában bármilyen gondja van, legyen az kaszni munka, motorhiba, futómű, bármi, ők megoldják. Abszolut korrektek és segítőkészek, minden sx tulajnak bátran merem ajánlani őket! Szermányoltam féket az autóra, ugyan nem most terveztem, de alkalmi áron volt, lecsaptam rá... Nissan Skyline R33 GT-R fékek, komoly cucc nagyon, a megállással asszem nem lesz gond :D

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Trackback address for this post::

https://borsa.blog.hu/api/trackback/id/tr322296350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása